Soluta – yhdistämme osaajat ja yritykset

Ihmisläheistä palvelua 

Olemme tamperelainen moderni ja ihmisläheinen henkilöstöpalveluyritys, jonka toiminta perustuu osaaviin ja tyytyväisiin työntekijöihin sekä luotettavaan ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Kun yrityksesi tarvitsee työntekijöitä, me etsimme ne kaikkein motivoituneimmat alan ammattilaiset! Tavoitteenamme on löytää sopivimmat tekijät yrityksen tarpeisiin – rakennustyön ritareista aina taloushallinnon taitureihin!

Parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä

Meille henkilökohtainen palvelu on kunnia-asia. Kun tulet asiakkaaksemme, tiimimme palvelee sinua prosessin alusta loppuun asti. Kartoitamme yhdessä kanssasi yrityksesi tarpeet tarkkaan ja teemme työmme luotettavasti ja huolellisesti. Etsimme juuri teidän tarpeisiin sopivat ratkaisut. Asiakkaanamme saatkin varmasti tuntea sinnikkyytemme: teemme kaikkemme helpottaaksemme sinun työtäsi. Emme pelkää haasteellisiakaan toimeksiantoja, vaan käärimme hihat ja etsimme oikeanlaisen osaajan yrityksesi tarpeisiin. 

Vastuullinen henkilöstöpalveluyritys

Solutan toiminta perustuu yhteisiin arvoihin, joista pidämme kiinni työn laajuudesta ja vaativuudesta riippumatta. 

henkilöstövuokraus

Haussa uusi työntekijä? Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Henkilökohtaisuus

Asiakastyytyväisyys on avainasemassa toiminnassamme. Palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti. Meille henkilökohtainen palvelu on kunnia-asia.

Vastuullisuus

Olemme auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä työhyvinvoinnin edistämisessä. Työntekijöidemme tyytyväisyys ja hyvinvointi on tärkein osa toimintaamme. 

Jatkuva kumppanuus

Palvelumme perustana on pitkäikäinen ja luottamuksellinen kumppanuus. Tuntemalla hyvin asiakkaamme voimme palvella joustavasti vaativissakin tilanteissa.

Joustavuus

Meitä Solutalla motivoi aito auttamisen halu, positiivinen asenne sekä korkea työmotivaatio. Toimimme aina joustavasti huomioiden asiakkaidemme tarpeet kokonaisuudessaan.