Visiomme

Visiomme on luoda parempi tulevaisuus kotihoitoalalla, jotta jokainen asiakas saa yksilöllistä, laadukasta, kiireetöntä sekä ammattimaista hoitoa omassa kodissaan. Tavoitteenamme on olla erinomainen kotihoitoalan toimija, joka tunnetaan laadusta, omistautuneisuudesta ja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämisestä. Näemme kotihoidon paikkana, jossa ystävällisyys, hoiva ja myötätunto ohjaavat jokaista askelta.

Haluamme olla tämän positiivisen muutoksen liikkeellepaneva voima. Toiminnan tarkoituksena on mahdollistaa ja tukea ikäihmisten ja muita avustusta tarvitsevien turvallinen asuminen omassa kodissaan kuntouttavalla työotteella. 

Missiomme

Missiomme on tarjota sydämellistä, huolehtivaa ja myötätuntoista kotihoitoa, joka perustuu inhimillisyyteen ja ammattitaitoon. Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja heidän omaisilleen, tarjoten lämmintä hoitoa, joka mahdollistaa elämän omassa kodissa turvallisesti ja mukavasti. Luomme yksilöllisiä hoitosuunnitelmia, jotka vastaavat asiakkaidemme ainutlaatuisia tarpeita ja toiveita.

Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia tukemalla heitä saavuttamaan paras mahdollinen elämänlaatu, kunnioittaen heidän ihmisarvoansa ja yksityisyyttänsä.

Ydinarvomme

Ydinarvomme kuvaavat, keitä olemme yrityksenä. Ne ovat Soluta Caren perustus ja kuvaavat tapaamme tehdä työmme. Ydinarvomme vaikuttavat kaikkiin toimintamme osa-alueisiin. Ne ovat muuttumattomia ja auttavat ohjaamaan vuorovaikutusta asiakkaiden, omaisten sekä tiimimme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

 

Ydinarvomme kuvaavat, miksi tiimimme jäsenet tulevat töihin joka päivä. Tiimimme on omistautunut palvelemaan näiden arvojen mukaisesti, aina.

Mikä tekee meistä erilaisia

Kaiken toimintamme ytimessä on myötätunto, kunnioitamme

    asiakkaidemme toiveita pysyä omissa kodeissaan. Koti on siellä

    missä muistot ovat.

 

Haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme pysymään kotona

     mahdollisimman pitkään ja turvallisesti, tarjoamalla ensiluokkaista

     hoitoa mahtavalta, ammattitaitoiselta tiimiltämme.

 

Tiimimme on aidosti omistautunut ydinarvoihimme.

 

Soluta Caressa uskomme vakaasti, että koti on kullan kallis.

Ydinarvomme ohjaavat palveluamme. Arvomme varmistavat,

että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua samalla kun heidän arvokkuutensa, mukavuutensa ja hyvinvointinsa

säilytetään ja ylläpidetään. Viemme Soluta Carea eteenpäin

kehittämällä toimintaamme yhdessä asiakkaidemme, heidän

läheistensä ja henkilökuntamme kanssa. Meillä kaikilla on

mahdollisuus vaikuttaa. Ohjaavat periaatteemme ovat

Soluta Care kulttuurimme perusta, ja ne auttavat

vahvistamaan myötätuntoista hoitoa ja erinomaisia ​​tuloksia.

Myötätunto on kaiken tekemisemme ydin.

    ajattelemme sydämellämme

 

    osoitamme empatiaa ja kärsivällisyyttä jokaista henkilöä kohtaan, jota kosketamme ja palvelemme

 

    käytämme aikaa selittääksemme asioita asiakkaillemme

 

    hymyilemme ja kohtelemme muita niin kuin haluaisimme itseämme kohdeltavan

 

 

     Kunnioitusta ja arvokkuutta

 

     Arvostamme jokaista asiakastamme yksilönä. Kunnioitamme heidän toiveitaan ja sitoumuksiaan ja pyrimme ymmärtämään ja edistämään heidän

     tarpeitaan, kykyjään sekä rajojaan. Hoitoa tarjotessamme kohtelemme asiakkaitamme arvokkaasti. Pyrimme aina tukemaan asiakkaitamme sekä

     kunnioittamaan heidän itsemääräämisoikeuttansa.

     Avoimuus, rehellisyys ja vastuullisuus

 

     Olemme avoimia ja rehellisiä palveluistamme. Tarjoamme asiakkaillemme palvelua, ja olemme sitoutuneita. Kustannuksemme ovat läpinäkyviä,

     eikä meillä ole piilomaksuja. Teemme kovasti töitä tarjotaksemme korkealaatuisimman palvelun.

 

     Uskomme ei-hierarkkiseen ja ”avointen ovien” lähestymistapaan, jossa kaikki henkilökunnan jäsenet voivat puhua avoimesti esihenkilöstölle.

     Palkkaamme hoitajia, jotka ottavat vastuuta ja ovat valmiita oppimaan uutta. Arvostamme työntekijöiden rohkeutta puhua, jos he näkevät jotain kehitettävää.

     Pyrimme täydelliseen läpinäkyvyyteen organisaatiomme kaikilla tasoilla tietäen, että läpinäkyvyys lisää vastuullisuutta.


     Yhteistyö

 

     Uskomme vakaasti kaikkien, työskentelyssä mukana olevien, näkemysten huomioimiseen, asiakkaidemme hyvinvointiin ja terveyteen liittyen.

     Sitoutuminen hoidon laatuun

     Teemme työtä asiakkaitamme varten. Uskomme, että voimme tarjota parasta mahdollista hoitoa vain, kun rekrytoimme, koulutamme ja pidämme

     palveluksessamme parhaan henkilöstön. Henkilöstön, joka jakaa arvomme ja on sitoutunut visioomme. Arvostamme henkilöstöämme heidän 

     sitoutumisestaan

     ja intohimosta palvella asiakkaitamme huolellisesti. Laadustamme on vastuussa jokainen tiiminjäsen. Sitoudumme tarjoaman korkealaatuista palvelua.

     Palvelumme liittävät omaiset mukaan palveluprosessiin, varmistaakseen kokonaisvaltaisen ja tukevan ympäristön. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden

     terveydenhuollon ammattilaisten kanssa varmistaaksemme, että asiakkaat saavat johdonmukaista ja koordinoitua palvelua. Laatu mitataan joka päivä,

     asiakastyön onnistumisen kautta. Olemme omistautuneet huolehtimaan asiakkaistamme.

     Eheys

     Palvelemme asiakkaitamme kotihoidon eettisiä sääntöjä noudattaen. Olemme eettisiä, rehellisiä ja oikeudenmukaisia suhteissamme ja

     liiketoiminnassamme. Noudatamme jatkuvasti henkilökohtaisia ja ammatillisia eettisiä sääntöjä. Pidämme lupauksemme ja noudatamme sitoumuksiamme.

     Toimimme oikealla tavalla koko ajan, vaikka kukaan ei katsoisikaan. Toimimme tavalla, joka antaa meille mahdollisuuden nukkua yömme hyvin.

     Huolenpitoa hymyillen

     Jokainen vastaa hymyyn. Uskomme, että hymylle on aina aikaa, olipa elämä kuinka kiireistä tahansa. Tiedämme, että osa asiakkaistamme viettää pitkiä

     tunteja yksin ja odottaa hoitajien vierailua piristämään päiväänsä. Rekrytoimme iloista ja työlleen omistautunutta henkilökuntaa.

 

Varaa ilmainen arviokäynti soittamalla numeroon     040 041 6774