Me uskomme motivoituneisiin ja hyvinvoiviin työntekijöihin

Vahva ihmistuntemus on ydinosaamistamme!

Tervetuloa työskentelemään kanssamme innostavaan ja motivoivaan työyhteisöön!

Asiantuntijapalvelut - Koulutus - Alihankinta - Liiketoiminnan kehittäminen

Jätä rekrytointiprosessit ja työvoiman etsiminen meidän hoidettavaksemme – ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Aitoja ja ammattitaitoisia henkilöstöpalveluja

Yritys on yhtä kuin sen työntekijät! Hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät ovat keskeisessä asemassa liiketoiminnassa. Me uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, hän antaa parhaan työpanoksensa yrityksen käyttöön. Meidän missiomme on saattaa alan tekijät oikeisiin tehtäviin ja antaa heidän näyttää taitonsa! Meillä Solutalla on ammattitaitoinen tiimi joka on valmis tekemään lujasti töitä yhteisen päämäärän eteen ja viemään asioita johdonmukaisesti eteenpäin. Löydämme alan motivoituneimmat osaajat ja asiakkaamme saavat parhaat tekijät joukkoonsa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja draivi on kova! Haluamme ehdottomasti suoraa palautetta kuinka onnistuimme ja missä voisimme entisestään kehittyä. Palautetta voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen soluta@soluta.fi.

Mikä tekee meistä erilaisia?

Meillä on toimiva ja hyvinvoiva työyhteisö jossa työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Me pidämme huolta työntekijöistämme, minkä ansiosta voimme tarjota yrityksille varmuudella laadukkaita henkilöstöpalveluja.

Palvelumme on aina asiakkaan mukaan muokkautuva, katsomme yhdessä parhaat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen! 

Siinä missä pyrimme löytämään asiakkaillemme parhaan mahdollisen työntekijän, etsimme myös intohimoisesti unelmien työpaikkaa motivoituneille työnhakijoille. 

Me uskomme ihmisiin, vahvaan ammattitaitoon ja jatkuvaan kehittymiseen! Tutustu meihin ja yrityksemme arvoihin »

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!