Meille töihin? Soluttaudu joukkoomme!

Haluaisitko työskennellä energisessä yrityksessä yhteistyössä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa? Olla mukana projekteissa, joissa osaamistasi arvostetaan tai työskennellä työyhteisössä, jossa työntekijöiden hyvinvointi on avainasemassa? Me saatamme hyvinkin olla sinulle sopiva työnantaja.

Solutalla työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan monia eri projekteja, joissa osaamistasi tarvitaan. Useasti projektit ja asiakkaat saattavat vaihtua nopeallakin aikataululla, ja siksi meille on tärkeää, että työntekijämme voivat luottaa meihin työnantajana. Arvostamme jokaista työntekijäämme, ja työntekijöidemme tyytyväisyys on tärkein osa toimintaamme. Meillä jokainen voi vaikuttaa yhteiseen tekemiseen.

Onnistutaan yhdessä!

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä asiakkaidemme projekteihin. Arvostamme suuresti hyvää asennetta, roimaa motivaatiota ja halua kehittyä entisestään. Tiedätkö sinä jo mitä haluat tehdä? Jos tiedät jo omat vahvuutesi, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään paikan jossa pääset niitä käyttämään! Kuulemme aina mielellämme uusista alan talenteista jotka haluavat mukaan työskentelemään kasvavaan joukkoomme!

Tarjoamme positiivisen ja kattavan työympäristön. Kannustamme sinua jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen ja ammatillisen osaamisen kasvattamiseen. 

Arvostamme palautettasi!

Missä onnistuimme ja missä olisi vielä kehittämisen varaa? Lähetä meille palautetta sähköpostilla osoitteeseen: 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja täytä hakemus! | Tampere, Pirkanmaa