Rekrytoinnin asiantuntijat palveluksessasi | Etelä-Suomi

Soluta on rekrytointiprosessien ja -palvelujen kokenut asiantuntijayritys. Palvelemme asiakkaitamme niin Tampereen kuin muunkin Pirkanmaan alueella kaikenlaisissa rekrytointitarpeissa.

"Olemme useasti todistaneet seuraavan sanonnan: 'Menestys lähtee työntekijöistä.' Se pitää muuten paikkansa. Me Solutalla teemme töitä juuri näiden menestystekijöiden kanssa.

Rekrytoinnit ovat vaativia ja yrityksille aikaa vieviä prosesseja. Meidän työmme perustuu ihmistuntemukseen ja oikeanlaisten henkilöiden tunnistamiseen. Jättäessäsi rekrytoinnit Solutan tehtäväksi, jää organisaatiollenne aikaa oman ydinosaamisensa toteuttamiseen. Panostamme jokaiseen rekrytointiprosessiin ja jokaiseen hakijaan yksilöllisesti.

Voimme toimia yhteistyössä koko rekrytointiprosessin ajan hoitaen kaiken hakemusten käsittelystä eteenpäin tai tarvittaessa osallistua vain yhteen rekrytointiprosessin vaiheeseen. Voimme joustavasti toimia asiakasyrityksen tarpeiden mukaan.

Uskomme, että olemme valinta, joka kannattaa ja teemme töitä sen eteen, että asiakkaidemme työ tulee helpommaksi. Olemme varmasti tutustumisen arvoinen. Haluamme olla mukana rakentamassa yrityksesi menestystä etsimällä oikeat voimavarat organisaatiosi muuttuviin tilanteisiin."

Aluejohtaja Raija Vilponen

Täsmärekrytointeja yrityksesi tarpeisiin – jutellaan lisää!

Ota yhteyttä »