Ajankohtaista asiaa meiltä Solutalaisilta!

Olemme moderni ja ihmisläheinen henkilöstöpalvelujen asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on yhdistää työ ja sen tekijät -– joustavasti, vastuullisesti ja ennen kaikkea asiakaslähtöisesti. Hyvinvoinnin merkitys on meillä ensisijaisen suuressa roolissa, jonka vuoksi keräämme jatkuvasti tietoa ja kokemusta alan haasteista ja ratkaisuista.

Tätä tietoa haluamme jakaa eteenpäin blogimme kautta. Millainen on toimiva työyhteisö? Miten omassa työssään voi kehittyä ja toisaalta miten työntekijän kehittymistä voi tukea? Entä millaista on olla työntekijänä Solutalla? 

Asennetta työnhakuun

22.01.2018

Työnhakijan hyvä asenne ja kova työmotivaatio kertovat, että työnhakija on työnhaussa tosissaan. Asennetta tarvitaan sekä voittojen että häviöiden hetkellä. Paineen alla ihmisen todellinen asenne paljastuu. Kun työnhakija hakee työpaikkaa asennoituneena sen saamaan, sen huomaa.

Useasti yritykset hakevat kauttamme inspiroituneita tekijöitä, joilla asenne on huipussaan. Jokainen toki tietää, ettei työtä tehdä pelkästään hyvällä asenteella. Kuitenkin työnhaussa, jossa osaaminen kahden hakijan välillä on tasapuolista, asenteet saattavat erota merkittävästi toisistaan. Siksi kannustammekin Solutalla muistamaan työnhaussa vanhan mutta tärkeän sanonnan: Hyvällä asenteella pääsee pitkälle!